Woonaccessoires

Bij Inter Chalet in Horst vind je een ruim assortiment aan woonaccessoires en wanddecoratie. Bekijk ons zeer veelzijdige en gevarieerde aanbod bestaande uit onder andere klokken, muurdecoratie, lekker zachte kussens, kunstbloemen, schilderijen, lampen en nog meer. Met onze accessoires maak je van je huis in een handomdraai een gezellig en warm thuis. Voor iedere ruimte in huis bieden wij je de geschikte woonaccessoires.

Woonaccessoires kopen

In huis wil je de sfeer creëren die bij jou en je interieur past. Dat doe je natuurlijk met meubels, maar ook met woonaccessoires zoals; gordijnen, vloerkleden en natuurlijk met de leukste accessoires en wanddecoratie. Kies bijvoorbeeld bij de wisseling van de seizoenen voor andere accessoires. Tijdens de donkere wintermaanden kies je dan voor warme aardetinten en in de zomermaanden voor frisse en vrolijke kleuren. Zo verander je de sfeer van je interieur! Bij Inter Chalet hebben wij dé producten waarmee jij je huis, ieder seizoen, een nieuwe uitstraling kunt geven. 

Wanddecoratie

Onze winkel heeft op het gebied van wandecoratie ook veel te bieden. We hebben bijvoorbeeld een ruim aanbod schilderijen voor de woonkamer, in diverse stijlen. Ook hebben we leuke wanddecoratie voor de keuken, hal, kinderkamer en zelfs voor buiten hebben we canvasdoeken die tegen weer en wind kunnen. Kortom aan iedere ruimte is gedacht. Alle woonaccessoires Inter Chalet zijn voordelig geprijsd en uit voorraad leverbaar.

Kom naar Inter Chalet voor jouw woonaccessoires

Op zoek naar nieuwe woonaccessoires voor jouw huis? Breng dan eens een bezoekje aan Inter Chalet in Horst. De winkel is goed te bereiken, doordat deze naast de snelweg ligt. Daarnaast staan onze medewerkers klaar om jou te helpen met het maken van de beste keuzes. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).