Grind

Welke soort grind je ook nodig hebt, van siergrind tot split, bij bouwmarkt Inter Chalet in Horst vind je precies het type grind dat je in gedachten hebt. Voor iedere tuin hebben we het juiste soort grind dat mooi past binnen elke tuininrichting, beschikbaar in big bags maar ook in kleinere hoeveelheden. Zo kun je grind bijvoorbeeld gebruiken voor je oprit of tuinpad, maar ook voor je dakterras. Ontdek wat er allemaal mogelijk is!

De voordelen van grind

Grind is niet enkel een mooie versiering voor je tuin, maar is ook nog eens erg functioneel. Grind laat gemakkelijk water door, wat erg fijn is voor de bodem en het groen in je tuin. Toch zal onkruid weinig kans krijgen wanneer je jouw grindpad ook voorziet van een antiworteldoek als ondergrond. Deze laat alsnog het regenwater door, maar zorgt ervoor dat onkruid zich niet kan nestelen of kan groeien. Grind is daarmee een erg makkelijke en snelle manier om je tuin aan te leggen, ook op plekken waar tegels bijvoorbeeld moeilijk te leggen zijn.

Welk grind kies je?

Om te weten of grind wel het juiste materiaal is voor jouw tuin kun je bij een aantal zaken stilstaan, bijvoorbeeld als jij of je kinderen graag op blote voeten in de tuin rondlopen. Hierbij is split geen wenselijke optie, vanwege de hoekige randjes. Gladde keien zijn daarentegen een mooi alternatief. Wel heb je hierbij het probleem dat bladeren zich tussen de stenen kunnen ophopen, die vervolgens moeilijker zijn om weg te krijgen dan op een gewoon tuinpad. Toch is het uiteindelijke onderhoud van grind een stuk lager, en is het bovendien voordeliger om aan te leggen! Wat je situatie ook is, onze specialisten denken graag met je mee om het juiste grind te vinden voor jouw tuin.


Kom naar Inter Chalet voor een ruim aanbod aan grind

Ben je benieuwd naar de verschillende soorten grind die wij hebben voor jouw tuin? Kom dan zeker langs in onze winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).