Deurbeslag

Deuren zijn prijzig. Het is daarom belangrijk dat je bij de aankoop hiervan goed nadenkt over welk deurbeslag er goed bij past. Achteraf erachter komen dat een deurknop bijvoorbeeld niet mooi bij je binnen-, buiten- of schuifdeur past, kan voor veel irritatie zorgen.
Doordat we een erg uitgebreid assortiment aan deurbeslag hebben, zal er altijd iets tussen zitten dat met je stijl of smaak overeenkomt. Kun je het toch niet vinden? Dan helpen onze medewerkers je graag verder!

Verschillende soorten deurbeslag

Er kan een onderverdeling gemaakt worden in grofweg drie verschillende categorieën deurbeslag. Dit zijn het hangwerk, het sluitwerk en het overige beslag. Deurknoppen, deurklinken, deurbellen, sloten en dergelijke vallen allemaal in een van deze categorieën. Vaak worden hangwerk en sluitwerk samengevoegd tot slechts één categorie. We hebben ook een aparte categorie voor deur accessoires op onze site.

Bij het kiezen van geschikt deurbeslag, kun je aan verschillende zaken prioriteit geven. Voor de een is de degelijkheid van een deurklink voornamelijk belangrijk. Voor de ander is het juist belangrijk dat een deurklink er sierlijk uitziet. Het materiaal is van grote invloed op de eigenschappen en mogelijkheden. Iedere materiaalsoort heeft natuurlijk zijn eigen voor- en nadelen.

Een probleem dat veel mensen met deurbeslag ondervinden, is dat vingerafdrukken er duidelijk op zichtbaar zijn. Bij Inter Chalet zijn we hiervan op de hoogte. Daarom hebben we veel fingerprint proof artikelen beschikbaar. Dit geeft een net wat cleanere look, waardoor er geen vlekken zichtbaar zijn. Vergeet evengoed niet om het beslag van je deur zo af en toe te poetsen!

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Om een goed beeld te krijgen van ons assortiment, kun je het best onze winkel in Horst bezoeken. Je kunt dan met al je vragen gelijk bij onze medewerkers terecht. Ze zullen je vakkundig advies geven. Hopelijk zien we je daar snel!

Wil je eerst graag nog meer informatie voordat je de winkel bezoekt? Neem dan eenvoudig contact met ons op via de website.