Overkappingen

Op zoek naar een overkapping voor in je achtertuin? Dan zit je bij Inter Chalet in Horst helemaal goed. Er is altijd wel een optie, die helemaal past bij jouw wensen en behoeften. Kom daarom vooral bij ons langs om een goede impressie te krijgen van alle mogelijkheden die wij bieden, wanneer het gaat over overkappingen. Bij Interchalet is er een groot aanbod aan overkappingen van onder andere de merken: Woodvision, Hillhout, Interflex, OutdoorLifeGroup, Trendhout, Deponti en Skylux.


Waarom een overkapping in je achtertuin?

Een terrasoverkapping is de laatste jaren in populariteit toegenomen in Nederland. Maar waarom kiezen mensen steeds vaker ervoor om een overkapping in de tuin? Allereerst is het met een overkapping natuurlijk mogelijk om het hele jaar door buiten te zitten, ook bij minder weer. Daarnaast is een overkapping in de zomermaanden een geschikte oplossing om schaduw te creëren, zo zorg je ervoor dat er evengoed een koele plek is in de tuin waar je even kunt afkoelen van de zomerse temperaturen. Ook in het voorjaar of najaar kan het heerlijk vertoeven zijn onder een overkapping in de tuin, eventueel met een heater of terrasverwarming voor de koudere dagen. Een overkapping biedt natuurlijk ook een extra zitplek vol comfort waar je kunt genieten als de weersomstandigheden nog te lekker zijn om binnen te gaan zitten.

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Op zoek naar een passende overkapping voor in jouw achtertuin? Kom dan zeker langs in onze mooie en ruime winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).