Blokhutten

Op zoek naar een blokhut voor in je achtertuin? Dan ben je bij Inter Chalet in Horst aan het juiste adres. Blokhutten zijn onze specialiteit! Deze zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Of je nu enkel een blokhut wil voor opslag of dat je gedurende de zomer heerlijk wil genieten onder je bijbehorende overkapping, de mogelijkheden zijn onbegrensd. Bij Inter Chalet is er een groot aanbod aan blokhutten, van onder andere de merken: Woodvision, Hillhout Interflex,  Outdoor LifeGroup, Trendhout, Lugarde en Woodpro.

Wil je een zo compleet mogelijk beeld krijgen van de verschillende opties die er mogelijk zijn in jouw geval? Dan ben je uiteraard van harte welkom in onze mooie winkel in Horst, waar onze enthousiaste medewerkers graag met je meedenken om jouw wens te realiseren!

Waarom een blokhut?

Een blokhut kan meerdere functies hebben. Het is allereerste een ideale opslagruimte voor bijvoorbeeld tuinspullen. Maar een blokhut heeft nog veel meer te bieden. Het kan ook uitermate geschikt zijn als extra woonruimte, een hobbyruimte of atelier. Anders bij een ‘normaal’ tuinhuis is een blokhut opgebouwd uit dikke balken, dit geeft een robuuste en meer traditionele uitstraling in jouw tuin. De mogelijkheden voor het praktische gebruik van een blokhut zijn daarom eindeloos.

Jouw blokhut met overkapping

Het is ook mogelijk om bij jouw blokhut te kiezen voor een bijbehorende overkapping. Met een overkapping geniet je in de zomermaanden of in het voor- en najaar nog meer van de lekkere temperaturen. En ook als het eventjes regent, zit je toch heerlijk droog. Een blokhut is dus bij uitstek geschikt om het nuttige met het aangename te combineren!

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Op zoek naar een passende blokhut voor in jouw achtertuin? Kom dan zeker langs in winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).