Tuin & buiten

Kan jouw tuin wel een opfrisbeurt gebruiken? Of is het wel erg donker ’s avonds, en zie je helemaal niks meer van je tuin? Kom dan ons assortiment aan tuin- en buitenartikelen eens bekijken bij Inter Chalet in Horst. Wij hebben alles om jouw tuin er weer geweldig uit te laten zien, maar ook om je tuin schoon en netjes te houden. Denk hierbij aan buitenverlichting, tuinhout, benodigdheden voor je vijver en tuingereedschap. Ook hebben wij bij Inter Chalet een groot assortiment aan barbecues om jou een onvergetelijke zomer te bezorgen. Kom ons aanbod gerust bekijken in de winkel, onze enthousiaste medewerkers staan voor jou klaar wanneer je vragen hebt!

Geef jouw tuin een nieuwe twist

Wil jij jouw tuin een nieuwe look geven en vind jij je tuin op dit moment maar saai? Dan ben je aan het goede adres bij Inter Chalet, want wij hebben verschillende producten om jouw tuin te verbouwen of simpelweg iets op te leuken. Met onze verschillende soorten buitenverlichting breng jij meer sfeer aan in jouw tuin en zorg je ervoor dat ook ’s avonds jouw tuin goed verlicht is. Ook hebben wij blokhutten, schuttingen en speeltoestellen die in jouw tuin kunnen worden geplaatst, waardoor deze weer een stuk gezelliger en leefbaarder wordt. Heb je een vijver of wil je er een aanleggen? Dan kun je ook bij ons terecht voor een vijverpomp, folie, netten en andere benodigdheden. Hetzelfde geldt voor alle benodigdheden voor jouw zwembad. 

Het onderhoud van je tuin

Een tuinverbouwing is één ding, maar het bijhouden van je tuin is ook ontzettend belangrijk. Hiervoor hebben wij de meest handige gieters, plantenspuiten en tuinslangen om jouw tuin goed met water te kunnen voorzien. Met ons tuingereedschap zorg je ervoor dat jouw tuin weer schoon, bladvrij en netjes is. Kom voor de beste bladblazers, grasmaaiers, hogedrukreinigers, heggenscharen, en kruiwagens naar Inter Chalet in Horst!

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Op zoek naar verschillende materialen om jouw tuin te verbouwen of goed bij te kunnen houden? Kom dan zeker eens langs in onze mooie en ruime winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).