Handgereedschap

Om zelf aan de slag te kunnen gaan met klussen in huis en tuin zal je al snel handgereedschap nodig hebben. Gelukkig hebben we een groot aanbod van geschikte artikelen. Of je nu op zoek bent naar bijlen, messen of scharen; wij hebben het! Als je op zoek bent naar gereedschap dat specifiek voor in de tuin werken bedoeld is, kun je de tuingereedschap pagina bekijken. Je kunt het best onze winkel bij afrit 11 aan de A73 bezoeken om precies te zien wat we allemaal in huis hebben.

Handig handgereedschap

Inter Chalet biedt alles aan wat de echte klusser nodig heeft, of het nu om grote of kleine klussen gaat. Voor al het essentiële handgereedschap, zoals handzagen en hamers, kun je bij ons zeker terecht. Dit soort handgereedschap gebruiken kan je klussen een stuk eenvoudiger maken. Goed gereedschap is het halve werk!

Ons uitgebreid aanbod van handgereedschap

We hebben er rekening mee gehouden dat we alleen handgereedschap dat niet tegenvalt aanbieden. Dit doen we door producten van kwalitatief hoogwaardige merken in ons assortiment op te nemen.

Een goed voorbeeld van zo’n merk van hoge kwaliteit is Stanley. Dit merk is natuurlijk erg bekend door de messen die ze aanbieden. Echter kun je ook een complete gereedschapskoffer van Stanley bij Inter Chalet aanschaffen. Dit is zeker een aanrader als je al goede ervaringen met dit merk hebt!

We bieden verder ook onder andere handgereedschap van Fiskars aan. Dit merk ‘timmert’ hard aan de weg om de Nederlandse markt te veroveren, maar bestaat al ruim 350 jaar. Het is een bedrijf met Finse roots dat vele bijlen, snoeischaren en takkenscharen aanbiedt.


Kom naar Inter Chalet in Horst!


Bij vragen over ons aanbod kun je makkelijk via onze website contact met ons opnemen. Onze medewerkers zullen je altijd proberen zo goed mogelijk te helpen. Dit zou met hun vakkundige kennis zeker moeten lukken. Je kunt ook bij onze medewerkers in de winkel in Horst terecht. Hopelijk zien we je daar eens verschijnen!