Potgrond

Voordat je nieuwe planten in de aarde gaat zetten, zorg je voor een goede start. Gebruik bij voorkeur een potgrond met daarin een meststof, zodat de plant gelijk voldoet aan de meststofbehoefte. Bij Inter Chalet hebben we een ruim assortiment potgrond, diverse soorten aarde, mest, turf en zand. De potgrond is verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en verpakkingen. Zodat het precies aansluit bij jou wensen en behoeften. Benieuwd? Kom langs en ontdek het zelf!

Diverse soorten potgrond

Een plant heeft potgrond nodig om beter te groeien. Deze grond geeft een plant namelijk voldoende voedingsstoffen en stimuleert de groei. Binnen deze categorie vallen verschillende soorten grondsoorten, zoals: turf, potgrond en tuingrond. Naast de traditionele potgrond is er tegenwoordig bijna voor elke soort tuin- of kamerplant wel een speciale potgrond, die ook daadwerkelijk de planten beter laat groeien en bloeien. In deze soorten grond zijn voedingswaarden toegevoegd die de planten nodig hebben. Zo bestaat er bijvoorbeeld speciale potgrond voor orchideeën, buxus, zaai, rododendron, rozen en cactussen.

Potgrond: een vereiste voor jouw planten

Een goede basis voor iedere plant zijn goede grondproducten. Potgrond bestaat uit een mengsel van verschillende natuurlijke grondstoffen. De basis van potgrond is veen of kokos, dat is gemengd met onder andere boomschors, kokos, compost, meststoffen en kalk. Deze combinatie van grondstoffen werkt ideaal voor planten in bloempotten of plantenbakken. Ben je benieuwd welke potgrond het meest geschikt is voor jouw bloemen of planten? Onze medewerkers helpen je graag met het uitzoeken van de meest geschikte potgrond voor in jouw tuin.

Kom naar Inter Chalet voor de beste potgrond

Op zoek naar de kwalitatieve potgrond voor in jouw tuin? Kom dan zeker langs in onze winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).