Eénjarige planten 

Wat heerlijk zo’n vrolijke tuin! De prachtige éénjarige planten bloeien maandenlang en maken jouw tuin of balkon supergezellig. Heb je geen super groene vingers, maar houd je wel van de vrolijke bloemen in je tuin, dan zijn dit ideale planten voor jou. Ze hebben weinig verzorging nodig; vooral genoeg water! Het enige wat je dan nog hoeft te doen is genieten! Klinkt als de ideale plant toch?

Wat zijn éénjarige planten? 

Het lijkt alsof éénjarige planten betekent dat je deze planten maar één jaar kunt zien, dat is niet helemaal waar. Eénjarige planten bloeien namelijk al in het jaar dat je ze zaait, dan zijn ze ook het mooist! Wel is het belangrijk dat je onderzoekt welke soort plant je wanneer moet zaaien. Te laat beginnen met zaaien zorgt er soms voor dat de éénjarige plant te weinig tijd heeft om te bloeien. Eénjarige planten doen het vaak goed als pioniersplant, de eerste plant op een nieuwe plek dus. Na een tijdje kan het zijn dat je éénjarige planten verdrongen worden door de soorten die langzamer groeien.

Assortiment éénjarige planten 

Inter Chalet vind je een uitgebreid assortiment aan prachtige éénjarige planten. De meeste weidebloemen zijn bijvoorbeeld éénjarige planten, denk aan een klaproos, een korenbloem, gipskruid, goudsbloemen of een slaapmutsje. Er zijn nog veel meer soorten éénjarige planten, bezoek onze winkel en laat je inspireren!

Vind jouw éénjarige planten bij Inter Chalet 

Ben jij op zoek naar de mooiste éénjarige planten? Kom dan een keertje langs bij onze winkel in Horst. Inter Chalet is super centraal gelegen langs de snelweg. Onze medewerkers staan enthousiast voor jou klaar om je te voorzien van het juiste advies over de keuze tussen éénjarige planten en hoe je ze moet verzorgen. Eerst even contact met ons opnemen? Dat kan via email info@interchalet.nl of telefonisch via 077-3999333.