Het juiste keukengerei maakt koken makkelijker!

Voor het maken van lekker eten is het juiste keukengerei een must. Met de juiste artikelen van Inter Chalet zal het koken een stuk makkelijker zijn. Neem een kijkje in het brede assortiment van Inter Chalet.

Koken, bakken en braden

Ons brede assortiment pannen helpt jou bij het klaarmaken van die heerlijke pasta, lekkere pannenkoeken of bij het bakken van een malse biefstuk. Pannen zijn natuurlijk een essentieel onderdeel van jouw keukengerei. Onze pannensets van gerenommeerde merken als BK en Tefal helpen hier uiteraard bij. Deze pannen zijn geschikt voor meerdere warmtebronnen. Waarvoor jij jouw pan ook gaat gebruiken, Inter Chalet biedt altijd de juiste artikelen dankzij haar uitgebreide aanbod in keukengerei. Het keukengerei aanbod bestaat onder andere uit:

  • Koekenpannen
  • Hapjespannen
  • Wokpannen

Goede ondersteuning dankzij de juiste keukenhulpjes

Naast het bakken en braden in pannen, bieden wij ook handige keukenaccessoires binnen ons assortiment keukengerei. Denk hierbij aan bak -en springvormen van kwaliteitsmerk Kaiser. Hiermee bak je snel je heerlijke appeltaart, vers brood of een lekkere cake. Om jouw bakspecialiteiten goed te ondersteunen beschikken we tevens over:
  •  Keukenweegschalen
  • Kookwekkers
  • Speciale rijstkokers 
Tevens, zijn (net als onze pannensets) onze keukenaccessoires allemaal van gerenommeerde merken als Soehnle en Tomado. Nog veel meer keukengerei zien? Kom langs in onze showroom! Bekijk ons uitgebreide assortiment in keukengerei om jouw arsenaal uit te breiden. Hiermee helpen wij jou om diverse heerlijke maaltijden perfect te bereiden.

Aan de slag in de keuken, wat heeft Inter Chalet nog meer? 

 Naast pannen en andere keukenhulpjes biedt Inter Chalet nog vele andere hulpmiddelen om het jou gemakkelijker te maken in de keuken. Moderne elektrische keukenapparatuur maken het mogelijk om sneller te kokerellen. Verder kun je bij Inter Chalet ook terecht voor friteuses, airfryers en hand- en staafmixers. Neem snel een kijkje in het assortiment van Inter Chalet en kom langs in onze winkel!