Accessoires tuinhout 

Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe schutting, het renoveren van een tuinhuisje of een compleet nieuwe achtertuin, bij iedere tuinhout klus heb je de juiste materialen en accessoires nodig. Bij Inter Chalet in Horst vind je voor elk project de juiste tuinhout accessoires. Deze accessoires zorgen voor een mooie afwerking van al jouw houten tuinmaterialen. Denk aan extra wanden, deuren en alles voor een mooie dakafwerking. Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor tuinhout accessoires voor de installatie van schuttingen en speeltoestellen. Benieuwd? Kom langs en ontdek het zelf!

Meer dan genoeg accessoires voor jouw tuinhout

Bij Inter Chalet vind je een ruim aanbod aan tuinhout accessoires. Het door jouw gekozen douglas hout en/of eikenhout kan in combinatie met ons hele assortiment bewerkt worden. Je vindt bij ons alle accessoires die je nodig hebt bij het monteren van tuinhout. Van schroeven en tuinbeslag tot houtolie om de tuinproducten te voorzien van maximale bescherming. Ook voor beits en hang- en sluitwerk kan je bij ons terecht. Zodat jouw klus in één keer geklaard kan worden. Bij Inter Chalet vind je de beste materialen voor alle verschillende tuinklussen.

Altijd een gezellige en knusse inrichting 

Er is niets fijner dan je tuin inkijken en zien dat het er gezellig en verzorgd uit ziet. Daarom is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan het mooi inrichten van je tuin. Maak jouw tuin compleet met de tuinhout accessoires van Inter Chalet. Aan de hand van onze accessoires kun jij jouw tuin tot één geheel maken.


Kom naar Inter Chalet voor een ruim aanbod tuinhout accessoires

 Op zoek naar verschillende soorten tuinhout accessoires voor in jouw tuin? Kom dan zeker langs in onze winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).