Schoonmaakartikelen

Als je op zoek bent naar schoonmaakartikelen, dan moet je bij Inter Chalet in Horst zijn. We zijn sinds 1978 gevestigd op een erg goed bereikbare locatie. Je kunt ons vinden bij afrit 11 aan de A73. Ons assortiment is erg uitgebreid, zo ook op het gebied van schoonmaakartikelen. Bekijk rustig onze website om erachter te komen wat we allemaal aanbieden. Als het goed is, hebben we alles in huis voor de echte klusser!

Waarom schoonmaakartikelen kopen?

Schoonmaakartikelen zijn een must in elk huishouden, want geen enkel huishouden kan schoon blijven zonder een goede poetsbeurt op zijn tijd. Vlekken kunnen bijvoorbeeld voor veel irritatie zorgen, vooral als ze erg opvallen. Denk echter niet in problemen, maar in oplossingen. Kom daarom naar Inter Chalet en vind de schoonmaakartikelen die je nodig hebt om een einde aan viezigheden te maken.

Ons assortiment

Schoonmaakartikelen Doordat we zo’n uitgebreid assortiment hebben, zal je zeker moeten kunnen vinden wat je zoekt. Kun je in onze winkel toch niet je gewenste schoonmaakproduct vinden, dan kun je altijd onze medewerkers om hulp vragen. Ze staan je graag te woord!
Wij bieden onder andere producten van HG aan. Deze schoonmaakartikelen van hoge kwaliteit kunnen erg specifiek inspelen op materialen, vlekkenveroorzakers, apparatuur of bepaalde ruimtes in je woning. Ook hebben we schoonmaakproducten van Kärcher in onze winkel. Deze raden we sterk aan als er hogedruk, stoomreiniging of zuigkracht bij de schoonmaak van pas moet komen.
Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. We bieden daarom ook artikelen aan om je huishouden niet eens vies te laten worden. Onze Leifheit producten zijn hier erg geschikt voor. Al de juiste producten in huis voor een goede schoonmaakbeurt? Wij bieden ook opbergmateriaal aan, waarin je je artikelen makkelijk kwijt kan.

Vind jouw schoonmaakartikelen bij Inter Chalet

Ben jij op zoek naar jouw ideale schoonmaakartikelen? Kom dan een keertje langs bij onze winkel in Horst. Inter Chalet is centraal gelegen langs de snelweg. Onze medewerkers staan enthousiast voor jou klaar om je te voorzien van het juiste advies over de geschikte artikelen voor jou. Eerst even contact met ons opnemen? Dat kan via email info@interchalet.nl of telefonisch via 077-3999333.