Buitenkranen

Geen gesleep met zanderige tuinslangen door je huis, niet van binnen naar buiten lopen om nieuw water te halen en geen geknoei in de keuken. Buitenkranen zijn ontzettend handig in de tuin! Allereerst om de planten makkelijk te besproeien, om je terras schoon te houden of om je auto buiten af te spuiten. Voor al deze bezigheden maak je gebruik van een buitenkraan in combinatie met bijvoorbeeld een tuinslang of hogedrukreiniger. Gelukkig hebben wij bij Inter Chalet in Horst een ruime keuze aan verschillende soorten buitenkranen. Benieuwd? Kom langs en ontdek het zelf!

Het gemak van een buitenkraan

Veel mensen kiezen voor het plaatsen van een buitenkraan in de achtertuin of voortuin, of zelfs op ruime balkons. Buitenkranen zijn er in vele soorten en maten. Welke buitenkraan past het beste bij jouw woning? Kies bijvoorbeeld een landelijke buitenkraan of juist een strakke moderne. De buitenkraan valt wellicht niet heel erg op, maar het is wel prettig als deze helemaal past bij de stijl van je huis.

Tips voor het kopen van een buitenkraan

Naast de vormgeving van de buitenkraan is het belangrijk om met een aantal factoren rekening te houden. Allereerst is het materiaal van de kraan belangrijk. Uiteraard moet deze van goede kwaliteit zijn, helemaal omdat het in de winter vaak kan vriezen. Een goede buitenkraan kan hier tegen. Daarnaast is het ook belangrijk om na te denken over de locatie waar de buitenkraan komt. Je hebt een duidelijk oppervlak nodig, een afvoer in de buurt en natuurlijk moeten er leidingen in de buurt liggen.

Laat je bij de aankoop van een buitenkraan daarom goed adviseren door een van onze medewerkers. Zo weet je zeker dat je met de juiste aankoop naar huis gaat!

Kom naar Inter Chalet voor de perfecte buitenkraan

Op zoek naar een geschikte buitenkraan voor in jouw voor- of achtertuin? Kom dan zeker langs in onze winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).